Τα σεμινάρια ξεκινούν τους καλοκαιρινούς μήνες!

saggar-raku
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

To Ceramics Camp είναι μια σειρά αυτοτελών θεματικών συμποσίων κεραμικής, εβδομαδιαίας διάρκειας, που πραγματοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες στην Αβραμηλιά Καβάλας, στον χώρο του εργαστηρίο του Κώστα Καρακίτσου.

Πρόκειται για ένα χώρο έρευνας και διάδοσης της τέχνης του πηλού. Ένα χώρο όπου άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μάθουν ή θέλουν να διευρύνουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια, παρουσιάσεις και ανοιχτές συζητήσεις με προσέγγιση την σύγχρονη κεραμική τέχνη.
Ερευνούμε, πειραματιζόμαστε και προσεγγίζουμε μαζί με άλλους κεραμίστες θέματα της σύγχρονης κεραμικής. Προσπαθούμε να ανοίξουμε δρόμους και να αναδείξουμε νέες ιδέες και τεχνικές, ώστε να είναι η κεραμική πηγή χαράς, προβληματισμού, ανακάλυψης και δημιουργίας.
Προσκαλούμε κεραμίστες από άλλες χώρες ώστε να μοιραστούμε προβληματισμούς και εμπειρίες. Ένας από τους στόχους μας είναι να αναδείξουμε το έργο νέων Ελλήνων και ξένων κεραμιστών, των οποίων η δουλειά παρουσιάζει ενδιαφέρον για εμάς, μέσω εκθέσεων και προβολής του έργου τους καθώς και με τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια του Ceramic camp.

Δηλώστε συμμετοχή

Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 8 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας